F12 ponttonit on valmistettu saumattomasti rotaatiovalamalla. Materiaali on UV-säteilyltä suojattua polyeteenimuovia, joka on todella vahvaa ja kestävää. Tämä takaa usean vuoden huolettoman ja lähes huoltovapaan käytön ilmastossamme. Ponttonien yläosa on muotoiltu rungon helppoa kiinnittämistä varten, ponttoneissa on 32mm täyttö-/tyhjennystulppa. F12 ponttonit ovat markkinoiden monikäyttöisimmät ja varmasti kestävimpien joukossa.

F12SK Runko-osan tilavuus on 280L ja kantavuus 220kg. F12 Päätyosan tilavuus on 200L ja kantavuus 150kg. Kahta eri elementtiä voi yhdistellä monin eri tavoin halutun lopputuloksen aikaansaamiseksi. Monia erilaisia kelluvia rakenteita voi rakentaa käyttämällä F12SK ponttonia, lisäämällä F12 Päätyosia voidaan rakentaa myös liikuteltava laituri tai huvilautta.

Modulaarisen suunnittelun ansiosta voit rakentaa tarpeidesi mukaisella pituudella, leveydellä tai kantavuudella olevan rakennelman. Voit lisätä helposti kantavuutta vaikka tietyille osille kelluvaa lauttaa, esimerkiksi kelluvassa huvimajassa tai saunalautta projektissa. Moniosainen rakenne on myös turvallisempi, koska jokainen osa on oma vesitiivis kelluva yksikkönsä. .